از ماهی های زیبای اب شور
چهار شنبه 6 دی 1391 ساعت 13:26 | بازدید : 127 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


دلقک ماهی اب شور
چهار شنبه 6 دی 1391 ساعت 13:23 | بازدید : 156 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ماهی شیشه ای
چهار شنبه 6 دی 1391 ساعت 13:18 | بازدید : 301 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

اسامی عمومی: glassfish (ماهی شیشه ای)


 

Indian glassy fish


 

خانواده: Ambassidae


 

اشنايي با ماهي شيشه اي

اشنايي با ماهي شيشه اي

 

 

 

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ماهی اوراتوس
چهار شنبه 6 دی 1391 ساعت 13:11 | بازدید : 172 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

اوراتوس :

 

نام علمی : Melanochromis auratus

نام معمولی : اوراتوس
Auratus , Golden mbuna

خانواده: سیکلیده Cichlidae  

 منشاء : دریاچه مالاوی(آفریقا)

 اسیدیته اب : 7 تا 9  

 سختی آب : 10 تا 15 ( حد بالا 25)

  دمای مطلوب :22 تا 28 درجه سانتیگراد

  تغذیه : همه چیز خوار

  اندازه تانك : حداقل 140 لیتر

خلق و خو : بسیار مهاجم

  اندازه بالغین : 12سانتیمتر

  منطقه جاگیری ( زیستی ) در تانك : تمام مناطق

  طول عمر:سال

  تشخیص جنسیت : نرها بزرگتر بوده و رنگ تیره بیشتری دارند و بر روی باله مخرجی لكه های زرد تخم نشانی دارند

بالایی نر و پایینی اوراتوس ماده هستند

 تولید مثل  : دهان پروری توسط ماهی ماده انجام میشود .

نکته: درباره ماهی اوراتوس باید بگم این ماهی بسیار وحشی ، تندخو و بسیار بسیار گازگیر می باشد، به شکلی که حتی ماهی هایی با جثه 10 برابر خود را هم از پای در خواهد آورد. این ماهی همواره از پشت به ماهی های دیگر حمله ور میشودو هیچ ماهی را یارای مقابله با این ماهی نیست.

توصیه : توصیه من به کسانی که می خواهند از این ماهی زیبا در آکواریومشان استفاده کنند این است که به هیچ عنوان این ماهی را با سیکلیده های آمریکایی و یا دیگر خانواده های ماهیهای آکواریومی نگهداری نکنید و همواره از ماهیان خانواده سیکلیده های آفریقایی همچون ماکرو، فرانتوزا، زندانی، جوئل فیش، سیچلاید زرافه ای(ونوستوس یا کالینگو) و سیچلاید مارمالاد (کالکو) در کنار این ماهی استفاده کنید.

تکثیر ماهی اوراتوس:

در كوچكی هم جنس نر و هم ماده ، راه راه های زرد و مشكی در پهلوهایشان دارند. با بزرگ شدن این ماهی ، رنگ جنس نر آبی شده ولی ماده همان زرد می ماند. جنس نر این ماهی قلمرو طلب و مهاجم بوده. اندازه هر دو جنس به 10 سانتی متر خواهد رسید. دمای 22 تا 26 درجه مناسب خواهد بود.  درجه pH از 7.5 تا 8 را ترجیح داده.

 شرایط محیطی مناسب اوراتوس:

آكواریومی كه برای این ماهی در نظر گرفته می شود ، ویژگی های دریاچه مالاوی (آكواریوم آفریقایی) را داشته باشد و باید پر از صخره باشد ، چون این سیچلایدها برای تولید مثل قلمرویی را در میان سنگ ها و صخره ها انتخاب كرده و در آن جا ماده تخم ریزی می كند و نر تخم ها را بارور می كند و سپس ماده تخم را در دهان خودش نگه می دارد و حتی زمانی كه بچه ها از تخم ها بیرون می آیند ، باز هم بچه ها را در دهان خود نگه می دارد. بچه ها از دهان آن خارج می شوند ولی باز هم در هنگام خطر بچه ها به داخل دهان ماده پناه می آورند (ماهی دهان پرورشی) بعد از مدتی بچه ها را در بین سنگ ها رها كرده و مراقبت والدینانه تمام می شود.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ماهی زیبای میداس
چهار شنبه 6 دی 1391 ساعت 13:8 | بازدید : 168 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

این ماهی یکی از زیباترین و در عین حال یکی جذاب ترین ماهیها برای نگهداری در آکواریوم می باشد.البته باید توجه شود یک عدد از این ماهی در آکواریوم نگهداری شود و بهتر است که ماهی دیگری نیز در آکواریوم نگهداری نشود.

این ماهی جزء خانواده ی سیکلیدها است.تا ۱۵ سال عمر می کند و اندازه ی ماهی های بالغ به ۳۰تا ۳۵ سانتی متر هم می رسد.دمای مناسب برای نگهداری این ماهی بین ۲۲ تا ۲۵ درجه می باشد.این ماهی معمولا" در وسط آکواریوم شنا می کند و خلق و خوی مبارزه طلب دارد.

 

این ماهی  در ایران به نامهای شیطان قرمز و گاهی میداس معروف است.این ماهی  در آمریکا بسیار محبوب و پرطرفدار است.به شرایط اب زیاد سختگیر نیست.ولی نکته مهم این است که احتیاج به تانک بزرگ حداقل 150*60*60 دارد.وجود ماهیان دیگر را نمی پسندد و معمولا انها را از بین میبرد.نرها دارای برآمدگی بسیار جالبی بر روی سر خود میبشند که ماده فاقد این برامدگی میباشند.یسیار باهوش و وابسته به توجه صاحب خود می باشد.در مورد غذا کمی باید دقت بخرج داد و از غذاهایی با کیفیت بالا برای سلامتی و رنگ این ماهی شگفت انگیز استفاده شود.نکته مهم دیگر استفاده از لامپهای فلئورسنت مخصوص آکواریوم ها برای تقویت رنگ برآمدگی بسیار جالباشان ضروری می باشد. از هیبریدهای معروف میداس میتوان به پرت قرمز و ماهی زیبای فلاور هرن اشاره کرد.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


دلقک ماهی(Anemone Fish)
چهار شنبه 6 دی 1391 ساعت 13:0 | بازدید : 170 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

این ماهی ها جزء ماهی های اختصاص یافته ی خانواده ی ژوماسنتریده می باشند که برای زندگی خود نوعی هم زیستی مسالمت آمیز با شقایق های دریایی دارند.شاید بتوان آن ها را جزء زیباترین و بهترین ماهی های آکواریومی به حساب آورد.در حال حاضر بیش از ۲۶ گونه دلقک ماهی شناخته شده اند که کلیه ی آن ها شدیدا مورد توجه آکواریوم دار ها می باشند.

معمولا در آکواریوم ها از این ماهی ها همراه با شقایق دریایی خاصی که با آن هم زیستی دارند نگهداری می شود.تجربه نشان داده است که اگر شقایق دریایی هر دلقک ماهی در دسترس نباشد می توان از سایر انواع شقایق های دریایی استفاده نمود.بدیهی است دلقک ماهی نیز از بازو های این شقایق استفاده خواهد نمود.در طبیعت هر یک از گونه های این ماهی ها در داخل نوع خاصی از شقایق های دریایی زندگی می کنند.

شقایق در یایی و ماهی از نظر فیزیولوژی و رفتار سازش خاصی با یکدیگر پیدا نموده و ارتباط ظریفی با یکدیگر برقرار می سازند که اگر به نحوی این ارتباط شکسته شود ماهی به صورت تکه ای غذا برای شقایق دریایی در خواهد آمد.

تاکنون عدهای موفق شده اند که برخی از دلقک ماهی ها را در شرایط آکواریوم تکثیر نمایند.اگر چه هنوز روش های تکثیر آن ها منتشر و استاندارد نگردیده است با وجود این امیدواریم که در آینده ی نزدیک تهیه ی دلقک ماهی های پرورشی عملی باشد.

دلقک ماهی ها معمولا در مناطق استوایی اقیانوس های کبیر و هند(شامل دریایی سرخ و خلیج فارس)یافت می شوند ولی به طور کلی در اقیانوس اطلس پیدا نمی شوند.  

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ماهی قرمز
چهار شنبه 6 دی 1391 ساعت 12:56 | بازدید : 146 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

در رابطه با ماهي گلي هاي سفره هاي هقت سين حرف و حديث زياد است . عده اي مصرانه معتقدند كه سنت نگه داري ماهي قرمز در روزهاي زيباي نوروز سنتي وارداتي ار چين است و هيچ سبقه ي تاريخي ندارد . اين گروه معتقدند نگه داري از اين ماهي هيچ سنخيتي به آداب و رسوم سنتي ما ايرانيان ندارد و لذا مي بايد توسط مردم و مسئولين انديشه اي براي جلوگيري از اين بدعت تاريخي اتخاذ شود

 

در مقابل اين گروه عده اي نيز با ارائه ي نمونه هاي تاريخي  سعي در اعتبار بخشي به اين مهمان ناخوانده ي سفره هاي هفت سين داردند . نمونه هايي كه اين گروه معرفي مي كنند كاملا  مستدل و قابل بررسي است ولي نكته ي مهم اين است كه هيچ نمونه اي مبني بر نگه داري از ماهي هاي قرمز در سر سفره ي هفت سين ايرانيان باستان وجود ندارد  نمونه هاي موجود نشان دهنده ي وجود ماهي ها در ساير مراسمات و اعتقادات آييني مردمان ايران قديم است .

در اين ميان عده اي اعتقاد دارند كه ماهي هاي قرمز چيني همان ماهي هايي هستند كه در گنجينه ها ي تاريخي ايران  مشاهده مي شود ودر يك رفت و برگشت از ايران به چين و بار ديگر از چين به ايران منتقل شده است . درباره ي علمي بودن يا نبودن اين نظر من نميتوانم اظهار نظر كنم ولي از روي تصاوير مي توانم بگويم كه تصاوير نشان دهنده ي ماهي كويي است كه از ماهي هاي  سنتي ما ايراني هاست و خوشبختانه جديدا مورد توجه ماهي دوستان و طرفداران  محيط زيست قرار گرفته است .

با همه  ي اين نقل ها همه ساله و در اين ايام بازار خريد و فروش اين ماهي هاي زيبا در ايران عزيز رونق مي گيرد .متاسفانه نتيجه ي اين تجارت پرسود نابودي تعداد زيادي از اين ماهيان زيباي بي دفاع مي باشد . در اين چند سال آخر متاسفانه شاهد اين بوده ايم كه گونه هاي خاص و حساستر گلدفيش كه نگه داري به مراتب مشكلتري از ماهي گلي هاي معمولي دارند نيز در اين بازار بي نظارت به فروش مي رسد . خودم شاهد فروش انواه گلذفيش رد كوپ, دم بادبزني و گونه اي مختلف كاليكوي كم سن در ميان اين ماهيها بوده ام كه واقعا جاي تاسف دارد .

ماهي قرمز , ماهي گلي , يا همان گلدفيش هاي معمولي از جمله ماهيان زيبايي هستند كه نگه داري نسبتا آسان و بي دردسري دارند ولي اين بدبن معنانيست كه  مي توان اين ماهي ها را به حال خود رها كرد . بلكه اين ماهي نيز براي طول عمر بيشتر شرايطي را مي طلبد كه كه اگر نمي توانيد آنها را برآورده كنبد بهتر است بي خيال اين قرمزهاي دوست داشتني سفره ي هفت سين شويد.

 

-مهمترن نكته فضاي مورد نياز براي اين ماهي است . مطمئنا تنگ هاي مرسوم جوابگوي حتي يك ماهي هم نيست در حالي كه شاهد نگه داري چنذ حفت از اين ماهي ها  در يك تنگ كوچك هستيم . آب موجود در اين تنگ ها به خاطر دهانه ي باريك تنگ تبادل اكسيزن كمي با بيرون دارد حال خودتان را بگذاريد جاي ماهي هايي كه به صورت فشرده در اين تنگ ها نگه داري مي شوند مطمئنا خود شما هم در اين حالت مرگ را ترجيح مي داديد . يك مقياس ساده براي حچم مورد نيلز اين ماهي ها وجود دارد و آن اين كه اين ماهي ها  به ازاي هر بند انگشت نيازمند يك ليتر آب هستند . البته اين اندازه گيري بك روش تجربي است و دم و سر ماهي را هم در نظر مي گيرد .

در مورد دماي آب چندان مشكلي نداريد و دماي معمولي اتاق مشكلي براي ماهي ايجاد نمي كند البته به شرط اينكه ماهي ها در جاهاي معقول قرار دهيد . 

تابش مستقيم نور خورشيد ماهي ها را از بين خواهد برد . علاوه بر اين بهتر است ماهي را در جايي قرار دهيد كه بتواند تغييرات نور روز را احساس كند . ( در مورد ساير موجودات  زنده از قبيل گياهان و حيوانات خانگي نيز اين مورد الزاما بايد رعايت شود .)كمبود نور اگر باعث هلاكت ماهي تان نشود به مرور موجبات رنگ پريدگي آن را فراهم مي آورد و در نهايت ماهي هاي سرخرنگ شما يه  يك ماهي سفيد (البته زيبا ) تبديل  مي شوند .

 

اين ماهي همه چيز خوار است و حتي اگر همانند دوران كودكي آنها را با ته مانده ي بيسكوييت مان تغذيه كنيم مشكلي برايشان پيش نمي آيد . البته مي توانيد از آكواريوم فروشي ها غذاهاي مربوط به ماهيان گياهخوار كه قيمت چندان بالاي نيز ندارند را تهيه كنيد و ماهي ها را با آنها سير كنيد . از انداختن قتد و ريختن نمك و ريختن موادي كه آب رو آلوده مي كند جدا بپرهيزيد قند و نمك كمكي به ماهيتان نمي كند . نكته ي ديگر اين كه در تغذيه ي ماهيان زينتي به اندازه اي به آنها غذا بدهيد كه ظرف ٢ الي ٣ دقيقه تمام آن را بخورند.

 

نكته ي مهم ديگر كه خيلي ها با آن در گيرند آب و نيز چگونگي تعويض آب ماهي قرمز ميباشد . نكته ي اول اينكه آبي را كه مي خواهيد براي نگه داري ماهي قرمز از آن استفاده كنيد از يك روز قبل آماده كنيد اين كار باعث خروج كلر موجود  در آب  مي شود براي اين منظور مي توانيد از قطره ي ضد كلر هم استفاده كنيد  .هرگز هرگز و هرگز ماهي را به طور كامل از آب به آب ديگر منتقل نكنيد بلكه كم كم آب موجو را خالي كنيد و به جاي آن آب تازه را جايگزين كنيد . بين هر بار كم و زياد كردن آب چند دقيقه اي فاصله بيندازيد تا شرايط آب تا حدي مطلوب ماهيتان شود .

 

يكي از دلايل اصلي مرگ و مير اين ماهي ها لمس كردن آنها است پس خواهشا در هنگام تعوبض آب آنها فقط همانطور كه در بالا ذكر شد عمل كنيد . در مورد تعدا دفعات مورد نياز براي تعويض آب بيشتر بايد به حجم آب نگاه كنيد وفكر مي كنم يك بار يا حداكثر دو بار در هفته  كفايت مي كند .

 

بهتر است قبل از قرار دادن ماهي در ظرف جديد ظرف را با آب نمك بشوييد تا ضدعفوني شود.

 

در نهايت توصيه من اين است كه از آنجا كه معمولا اين ماهي را در شرايط خوبي نگه داري نمي كنيد  بي خيال نگه داري از اين ماهي شويد علاوه بر اين مرگ و مير اين ماهاي ميواند موجبات ناراحتي كوچكترهاي خانواده را فراهم كند من خودم وقتي ماهي گلي هام مي مردند تا چند وقت دپرس ميشدم.

با همه ي اين تفاسير مي دونم كه بازهم شما اين ماهي قرمزها رو خريداري مي كنيد و بازهم در تنگ هاي كوچيك ازشون نگه داري مي كنيد پس حداقل به جز لحظات سال تحويل و دور سفره ي هفت سين نشيني  كه مطمئنا اونا رو محبوس در اين ظرف هاي لعنتي ميكنيد در بقيه لحظات تعطيلات اونارو تو يه ظرف برگتر قرار بديد (خواهش مي كنم ) در پايان سال تحويل هم اونا رو تو حوضچها و درياچه ها رها كنيد و از رهاسازي اونها تو رودخانه ها بپرهيزيد زيرا اين ماهي هاي بسيار پرخور به چرخه ي گياهي رودها آسيب هاي جدي وارد مي كنند .

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


اسکار مسی
چهار شنبه 6 دی 1391 ساعت 12:55 | بازدید : 133 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


معرفی انواع ماهی
چهار شنبه 6 دی 1391 ساعت 12:43 | بازدید : 1762 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

معرفی انواع حلزون آب شیرین:

 

 

                      حلزون شیپوری مالزیایی                                          حلزون زیتونی

 حلزون شیپوری حلزون زیتونی

 

                           حلزون خاردار                                                    حلزون سیب

 حلزون خاردار حلزون سیب

 

 

 
 
معرفی انواع مختلف ماهی فلاورهورن:

 

 

                      فلاورهورن گلدن لئوپارد                                             فلاور باکس

 فلاورهورن گلدن لئوپارد فلاور باکس

 

                     فلاورهورن ایندومالاو                                        فلاورهورن گلدن مانکی

 فلاورهورن ایندومالاو فلاورهورن گلدن مانکی

 

                     فلاورهورن رد دراگون                                            فلاورهورن ابریشمی

 فلاورهورن رددراگون فلاورهورن ابریشمی

 

                     فلاورهورن کامفا                                             فلاورهورن زد زد تایلندی

 فلاورهورن کامفا فلاورهورن زد زد تایلندی

 

                   فلاورهورن بلودراگون 

  فلاورهورن بلودراگون

 

 
 
معرفی انواع خرچنگ آب شیرین :

 

 

                         خرچنگ مرمری                                              خرچنگ نارنجی دارف

 خرچنگ مرمری  خرچنگ نارنجی دارف

                                                        خرچنگ لاجوردی

                                 خرچنگ لاجوردی

 

 

 
 
معرفی انواع ماهی اسکات:

 

 

                        سیلور اسکات                                                     اسکات قرمز

 سیلور اسکات  اسکات قرمز

 

                         اسکات سبز

 اسکات سبز

 

 

 

 

 

 

 

ماهی آروانا از جمله ماهیان محبوب و گران قیمت آکواریومی محسوب می شود. این ماهی دارای گونه های مختلفی است که به برخی از آن ها در زیر اشاره شدخه است.

معرفی تصویری ماهی آروانا:

 

                       آروانای سیاه                                                  آروانای قرمز خونی

 آروانای سیاه  آروانای قرمز خونی

 

                   آروانای قرمز فلفلی                                          آروانای آبی الکتریکی

 آروانای قرمز فلفلی  آروانای آبی الکتریکی

 

                      آروانای امپراتور قرمز                                                آروانای طلائی

 آروانای امپراتور قرمز  آروانای طلائی

 

                       آروانای جاردینی                                                   آروانای سبز

 آروانای جاردینی  آروانای سبز

 

                        آروانای نقره ای                                                  آروانای برگزیده

 آروانای نقره ای  آروانای برگزیده

 

                           آروانای دم زرد

 آروانای دم زرد

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ماهی پیرانا سیاه
چهار شنبه 6 دی 1391 ساعت 12:38 | بازدید : 280 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

ماهی پیرانای سیاه موجودی به شدت مهاجم و خون خوار است. این ماهی با قدرت بدن قوی و دندان های تیز خود قادر به شکار موجودات مختلف می شود. زیستگاه این ماهی در قسمت های وسیع و عمیق شمال رودخانه ی آمازون است. در این مکان ها آب بسیار تمیز است و دارای اکسیژن فراوانی است. با توجه به شرایط طبیعی زندگی این ماهی، برای نگهداری آن در آکواریوم به آکواریومی با کیفیت آب بالا و دارای اکسیژن فراوان لازم است. اکسیژن مورد نیاز را می توان با استفاده از فیلترهای قوی اینترنال یا فیلترهای اکسترنال تامین نمود. پیرانا ماهی بسیار شلخته ای در غذا خوردن است و تغذیه ی آن موجب کثیف شدن آب خواهد شد. به همین دلیل تعویض 25 درصد از آب به طور هفتگی برای حفظ کیفیت آب لازم است. وسایل درون آکواریوم پیرانا باید دارای محافظ باشند. در غیر این صورت پیرانا می تواند به راحتی آن ها را تخریب کند. وجود درپوشی محکم و مقاوم بر روی آکواریوم ضروری است. وجود درپوش مانع پرش پیرانا و همچنین گاز گرفتن دست افراد توسط این ماهی می شود.

قرار دادن شن ریز در کف آکواریوم پیرانا و استفاده از تخته های چوب و تکه های سنگ در آکواریوم این ماهی فضایی ایده آل را برای پیرانا ایجاد می کند. همچنین وجود فضاهای برای پنهان شدن ماهی در آکواریوم ضروری است. عدم وجود این فضاها و همچنین نور زیاد موجب ایجاد استرس در ماهی و بیمار شدن آن می گردد. پیرانا به آکواریومی بزرگ برای زندگی نیاز دارد. پیرانای سیاه تا 40 سانتی متر رشد می کند. برای نگهداری تنها یک پیرانا، آکواریومی با حداقل حجم 285 لیتر و برای نگهداری دسته ای از پیراناها، آکواریومی با حجم 570 لیتر نیاز است. دمای ۲۳ تا ۲۹ درجه ی سانتی گراد و پی هاش ۴.۵ تا ۷.۵ برای این ماهی مناسب است. 

تقریبا نمی توان هیچ ماهی دیگری را برای نگهداری با پیرانا معرفی کرد. پیراناها تنها با هم نوعان خود سازگاری دارند و سایر ماهی ها را به قتل می رسانند. حتی در مواقعی مشاهده می شود که در صورت مهدود بودن فضای زندگی و پایین بودن کیفیت آب، ماهی های پیرانا با یکدیگر نزاع می کنند که این درگیری در مواقعی منجر به مرگ نیز می شود.

ماهی های جوان تر این گونه دارای بدنی متمایل به نقره ای، علائم تیره تر بر روی بدن و چشمانی قرمز رنگ هستند. هرچه سن ماهی بیشتر می شود علائم روی بدن کمرنگ تر شده و رنگ بدن به خاکستری تیره تا مشکی تغییر می یابد. همچنین با افزایش سن ماهی رفتار آن ها نیز تند تر خواهد شد. به همین دلیل نگهداری پیراناهای بالغ در آکواریوم به هیچ وجه توصیه نمی شود.

رژیم غذایی ماهی پیرانا بسیار گسترده است. این ماهی در طبیعت از غذاهایی مانند گوشت انواع ماهی ها و حیوانات آبزی و همچنین میوه هایی که از درختان در آب فرو می افتند استفاده می کند. تغذیه ی این ماهی در آکواریوم با غذاهای گوشتی موجود در بازار مانند کرم خونی، دل منجمد و سایر غذاهای پروتئینی مناسب است. استفاده از تکه های مرغ و گوشت برای تغذیه ی پیرانا توصیه نمی شود. چرا که غذاهایی این چنین باعث ایجاد بافت چربی در بدن ماهی می شوند.

پیرانای سیاه پیرانای سیاه

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
نظر سنجی

کدام ماهی را بیشتر می پسندید؟

خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)


Alternative content


WWW.MAHIMAN.LOXBLOG.COM
align="center">

<-PollName->

<-PollItems->

شروع کد فال حافظ -->

خبرنامه وبلاگ:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید


تبادل لینک هوشمند





آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 311
:: کل نظرات : 28

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 5

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 4
:: باردید دیروز : 24
:: بازدید هفته : 45
:: بازدید ماه : 60
:: بازدید سال : 1749
:: بازدید کلی : 225701